Nevena Erak Vukas Agent s licencom
Mobitel
091/403-4801
Pregledaj oglase
Govori
Pošalji upit

Biografija

Rođena sam 1980. g. u Rijeci. Nakon završene osnovne i srednje talijanske škole diplomirala sam na Univerzitetu u Trstu – studij komunikologije. Sada sam na trećoj godini studija psihologije, također, na Univerzitetu u Trstu.
Tečno govorim talijanski i engleski jezik.
Licencirana sam agentica  za posredovanje u prometu nekretnina od 2010. g.
U svijet nekretnina ušla sam preko male i uspješne obiteljske agencije za posredovanje u prometu nekretnina, gdje sam stekla bogato radno iskustvo i znanje.
Kao nova agentica  velikog tima -  Dogma nekretnine, nadam se daljnjem osobnom rastu i razvoju.
Također, veliki sam ljubitelj prirode i svega što je prirodno, te u skladu sa svojim zanimanjima završila sam četverogodišnji studij klasične homepatije – LICH (London International Collage of Homeopathy Certificate of Advanced study, Zagreb) te dvogodišnju školu Francuske kliničke homeopatije. Homeopatija me učinila svijesnijom osobom koja razumije potrebe drugih ljudi.
To bogato znanje i poznavanje ljudske prirode primjenjujem i s klijentima, osluškujući njihove želje i potrebe.
Društvena sam, komunikativna i pristupačna osoba.
Veliki sam ljubitelj putovanja, dugih šetnji i životinja.

U slobodno vrijeme uživam u raznim obiteljskim aktivnostima sa suprugom i dvije razigrane kćerkice, te s našim kućnim ljubimcem maltezerom Maxom.

Nekretnine agenta

Prikazano: 1 - 7 od 7 oglas(a)
Dogma nekretnine koristi kolačiće (cookies) radi pružanja boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića možete kontrolirati i konfigurirati u Vašem web pregledniku. Za više informacija kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s korištenjem kolačića.

Pretraživanje