Mislav Matijević Agent s licencom
Mobitel
099/253-5284
Pregledaj oglase
Govori
Pošalji upit

Biografija

Rođen sam 1977. u Kopru.
Dvadesetak godina sam u poslovanjima vezanim za nekretnine u obiteljskoj tvrtki gdje sam radio na izgradnji i poptunom opremanju visokokvalitetnih građevina. Zadnjih 5 godina radim kao posrednik u prometu nekretninama. Bavim se i turizmom, kako iznajmljivanjem tako i vođenjem objekata za druge klijente, kao i renoviranjem manje zahtjevnih građevina i izgradanjom novih.
U poslu agenta u prometu nekretninama pridajem mnogo pažnje detaljima i nastojim potrebama i željama svakog klijenta pristupiti maksimalno individualno i ponuditi nekretnine i rješenja koja zadovoljavaju njegova očekivanja. Polazim od toga da klijent kupuje nekretninu u kojoj će živjeti barem sljedećih desetak godina a neki zauvijek. Zato to mora biti nekretnina koja će najoptimalnije zadovoljiti kriterije osobe/a koje će tamo živjeti. Isto vrijedi i za poslovne prostore koji moraju biti u skladu potreba klijenta i zadovoljiti njihovu namjenu.
Smatram da posao obavljam profesionalno, korektno, dinamično i da ulažem mnogo truda. Izuzetno mi je važan psihološki aspekt u komunikaciji s klijentom kako bih odmah mogao ponuditi nekretninu koja njemu najbolje odgovara.
Stoga za mene svaki novi klijent predstavlja izazov kako  najbolje realizirati nekretninu po “mjeri klijenta” što je moj cilj. Stoga mi se svi potencijalni kupci mogu obratiti s potpunim pouzdanjem i povjerenjem.
U slobodno vrijeme volim pratiti sport, pročitati dobru knjigu, slušati dobru glazbu, volim filmsku umjetnost i kad je to moguće, sve to podijeliti s obitelji koja je moj veliki oslonac i poticaj.
Dogma nekretnine koristi kolačiće (cookies) radi pružanja boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića možete kontrolirati i konfigurirati u Vašem web pregledniku. Za više informacija kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s korištenjem kolačića.

Pretraživanje