Sara Kezele Asistent u posredovanju
Mobitel
098/953-8467
Pregledaj oglase
Govori
Pošalji upit

Biografija

Rođena sam 1984. godine u Rijeci gdje sam završila osnovnu i srednju talijansku školu nakon koje sam upisala fakultet u Trstu. Spletom okolnosti vraćam se u Rijeku gdje sam završila Poduzetništvo pri Veleučilištu u Rijeci.

Komunikativnost i ljubav prema radu s ljudima vode moj životni put u ugostiteljstvo pa tako vodim vlastiti sezonski lokal. Ista ta komunikativnost, povezanost s ljudima, ali i želja za novim izazovima, potakle su me na rad s nekretninama.
Najljepši dio ovog posla po meni je sudjelovanje u cijelom procesu rješavanja važnog životnog pitanja klijenata kao što je pronalazak nekretnine, i to baš onakve kakvu si moji klijenti priželjkuju, pa vjerujem da nas svaka suradnja vodi bliže novom domu.
Ono što je po meni u procesu kupoprodaje nekretnine krucijalno, jest individualan pristup svakom klijentu jer stvara odnos povjerenja i posvećenosti, a meni omogućuje da Vam pronađem nekretninu koja najbliže odgovara Vašim željama i potrebama!
 

Nekretnine agenta

Prikazano: 1 - 1 od 1 oglas(a)
Dogma nekretnine koristi kolačiće (cookies) radi pružanja boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića možete kontrolirati i konfigurirati u Vašem web pregledniku. Za više informacija kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s korištenjem kolačića.

Pretraživanje