Dean Žunić Agent s licencom
Mobitel
098/174-8680
Pregledaj oglase
Govori
Pošalji upit

Biografija

Moje ime je Dean Žunić, rođen sam u Puli gdje sam završio osnovnu i srednju Ekonomsku školu. Visoko obrazovanje nastavio sam u Opatiji na Fakultetu za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu te sam diplomirao 2014. godine. Svoje sam radno iskustvo stekao još u školskim i studentskim danima, a poslove koje sam obavljao pretežno su bili vezani uz turizam i uslužne djelatnosti, gdje sam dodatno usavršio svoje komunikacijske vještine. U tom dugogodišnjem radu s ljudima stekao sam razna iskustva koja mi olakšavaju snalaženje u bilo kojem poslu. Međutim, od svih prijašnjih poslova najveća strast rodila se u onim poslovima koji su na neki način vezani uz nekretnine. Mogao bih reći da je priča i osobnoga karaktera jer sam nakon završetka studija bio primoran vratiti se doma kod roditelja te živjeti s njima i s bratom. Nakon slobodnoga studentskog života i mira na koji sam navikao to mi nije više odgovaralo pa sam kroz nekoliko mjeseci samostalno preuredio jedan pomoćni prostor i pretvorio ga u predivan i ugodan jednosoban stan. Budući da sam uložio svoj budžet i potrošio ušteđevinu odlučio sam taj stan prvotno iznajmljivati te se upravo tu javila ta ljubav prema cijelome tom procesu stvaranja, iznajmljivanja i prodavanja nekretnina. Tako sam proteklih pet godina skupljao znanja i iskustva u tome poslu te sam se odlučio zaposliti u renomiranoj tvrtci „Dogma“ kako bih još više rastao i napredovao u onome što volim.
Nadam se da ćete prepoznati moj entuzijazam za ovu djelatnost jer za mene ovo nije isključivo posao, već obostrana ugodna suradnja iz koje ćete izaći zadovoljni i sa savršenom nekretninom baš za Vas. Jamčim Vam maksimalni angažman u ostvarivanju svih Vaših želja!
  • Agent godine2022

Nekretnine agenta

Prikazano: 1 - 1 od 1 oglas(a)
Dogma nekretnine koristi kolačiće (cookies) radi pružanja boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića možete kontrolirati i konfigurirati u Vašem web pregledniku. Za više informacija kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s korištenjem kolačića.

Pretraživanje