Sandra San Agent s licencom
Mobitel
092/322-2331
Pregledaj oglase
Govori
Pošalji upit

Biografija

Rodila sam se i odrasla u Zadru. Nakon završene gimnazije i preseljenja u Rijeku, stječem zvanje diplomirane ekonomistice na Ekonomskom fakultetu Rijeka, smjer Međunarodna razmjena. Dugogodišnjim iskustvom u prodaji i radu s ljudima, stekla sam određena znanja i vještine koje ću rado podijeliti s Vama kao našim klijentima Dogma nekretnine. Spajanje ponude i potražnje kao win-win situacije je upravo jedna od njih. Bilo da se radi o Vašoj idealnoj oazi za živjeti ili nekretnini kao investiciji, možete mi se slobodno i s povjerenjem obratiti.

Privatno život mi krase dvije predivne kćerke, na koje sam jako ponosna.
Slobodno vrijeme volim provesti uz dobru knjigu, duge šetnje, druženje s prijateljima i većinu sportova, od kojih bi istaknula tenis kojim sam se bavila i profesionalno.

Moj moto je: Slijedi svoje srce i snove, oni znaju put...
Po tom principu, mogu reći da se svijet nekretnina savršeno uklopio i u moj svijet.

Tu sam, za Vas, i idemo u realizaciju zajedno! 
 
Dogma nekretnine koristi kolačiće (cookies) radi pružanja boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića možete kontrolirati i konfigurirati u Vašem web pregledniku. Za više informacija kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s korištenjem kolačića.

Pretraživanje