TATIJANA LIVAJIĆ - ZADAR Suradnica za Dalmaciju
Mobitel
098/738-522
Pregledaj oglase
Govori
Pošalji upit

Biografija

Rodila sam se i odrasla u Zadru. Po struci sam diplomirani ekonomist, a studentske dane sam provela u Lovranu, Opatiji i Rijeci. Nakon završenog fakulteta dugogodišnju karijeru gradila sam u bankarstvu.
Uživala sam u svom poslu, jer me naučio koliko je bitno voljeti sebe, voljeti ljude općenito i svakom ponaosob pristupiti bez predrasuda, pretpostavki i otvorena srca.
Takav pristup radu i životu općenito me nadahnjuje i danas.
Na svojoj ruci imam tatoo koji me često posjeti koliko je sve oko nas posloženo baš onako kako treba i kako svaka osoba koju susretnemo ima neku ulogu koju odigra kao po nekom unaprijed divno napisanom scenariju.
Ponosna sam majka prekrasne kćerke i sina, koji me svakodnevno inspiriraju da budem još bolja osoba.
U svoje slobodno vrijeme pišem, čitam, bavim se sportom i putujem.
Nekretnine i dizajn su mi nešto što me istinski ispunjava i u čemu uživam.
Licencirani sam agent koji će vas rado „voditi„ i biti uz vas kroz cijeli proces traženja nekretnine vaših snova, jednako kao i u prodaji, da odgovorno i svjesno donosite i donesete jednu od najvećih životnih odluka.


 
Dogma nekretnine koristi kolačiće (cookies) radi pružanja boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića možete kontrolirati i konfigurirati u Vašem web pregledniku. Za više informacija kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s korištenjem kolačića.

Pretraživanje