Eva Žufić Asistent u posredovanju
Mobitel
095/394-1732
Pregledaj oglase
Govori
Pošalji upit

Biografija

Želja za osobnim razvojem u novom dinamičnom okruženju dovodi me između ostalog i na područje nekretnina u čemu se smjesta pronalazim. Iskustvo u komunikaciji te poslovanju s ljudima stječem kroz dugogodišnji rad u turizmu. I sama sam zaljubljenik u putovanja, prirodu te rekreaciju zbog čega volim reći da Istru “poznajem kao svoj džep“. Najveći izazov, a ujedno i zadovoljstvo ovoga posla, predstavlja raspoznavanje potreba svakog pojedinca. 
Uspješno obavljen zadatak te stisak ruke uz osmijeh prava su motivacija za svakoga kome je ovaj posao sastavni dio života. Nerijetko je nastavak dugotrajnog ugodnog poznanstva.  Zakoračite sa mnom  u potragu vašeg budućeg doma, zemljišta ili investicije. Dopustite da Vam jedan od najvažnijih odabira u životu  učinim što ugodnijim i zabavnijim iskustvom.  
Dogma nekretnine koristi kolačiće (cookies) radi pružanja boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića možete kontrolirati i konfigurirati u Vašem web pregledniku. Za više informacija kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s korištenjem kolačića.

Pretraživanje