Ema Gorup Asistent u posredovanju
Mobitel
098/809-791
Pregledaj oglase
Govori
Pošalji upit

Biografija

Dolazim iz Klanjca u Zagorju, a veliki dio života provela sam u Zagrebu. Diplomirani sam ekonomist, smjera menadžment. Tečno govorim engleski zahvaljujući prediplomskom smjeru koji mi je bio u potpunosti izveden na engleskom jeziku u međunarodnom okruženju. Slobodno vrijeme volim provoditi uz dobru knjigu ili u prirodi sa životinjama.
Volim izazove i uvijek pokušavam vidjeti koliko mogu. Težim stalnom razvoju i proširivanju svojih granica. Dok sam studirala radila sam kao demonstrator na fakultetu, trenirala jahanje i radila u Colliers Advisory-u u odjelu procjena nekretnina. Veliki sam zaljubljenik u konje i konjički sport.
Kroz svakodnevno treniranje i radom na sebi razvila sam ambicioznost i posvećenost cilju. Za mene nema nerješivog problema, već samo izazova na putu koji su potencijal za učenje. Kupnju/prodaju nekretnine klijenti znaju doživljavati kao stresan proces, ja ću Vam pomoći da ga prođete sigurno i budete zadovoljni rezultatom.
Pristupačna sam osoba, koja voli slušati i razumjeti ću Vaše želje. Uvijek ću dati sve od sebe da pronađem idealno rješenje za Vas.
Obratite mi se sa punim povjerenjem i ja Vas neću razočarati. 
Dogma nekretnine koristi kolačiće (cookies) radi pružanja boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića možete kontrolirati i konfigurirati u Vašem web pregledniku. Za više informacija kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s korištenjem kolačića.

Pretraživanje