Marijan Matković Agent s licencom
Mobitel
098/260-409
Pregledaj oglase
Govori
Pošalji upit

Biografija

Ja sam Marijan Matković, rođen sam u Puli 1990. godine gdje sam završio osnovno i srednjoškolsko obrazovanje.
Nakon studija marketinga i računarstva u Zagrebu, te gotovo desetljeća rada u digitalnom marketingu, shvatio sam kako svoje znanje o promidžbi mogu najbolje upotrijebiti u posredovanju nekretninama. Glavni cilj mi je Vašu nekretninu prikazati u njenom punom potencijalu, a specijaliziran sam za prodaju nekretnina na području Istre i Grada Zagreba. 
Otvorena sam, vedra i temeljita osoba, a klijente pratim kroz cijeli proces kupnje i/ili prodaje. Uz hrvatski jezik, aktivno se koristim talijanskim i engleskim, osnovno njemačkim i španjolskim jezikom, a to olakšava klijentu da proda svoju nekretninu i kupcima sa šireg tržišta. 
Pronaći idealnu nekretninu često predstavlja veliki izazov, bilo to za investiciju ili u potrazi za vlastitim toplim domom, no tu sam za Vas - obratite mi se s punim povjerenjem!
Dogma nekretnine koristi kolačiće (cookies) radi pružanja boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića možete kontrolirati i konfigurirati u Vašem web pregledniku. Za više informacija kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s korištenjem kolačića.

Pretraživanje