Tea Flego Asistent u posredovanju
Mobitel
095/356-5660
Pregledaj oglase
Govori
Pošalji upit

Biografija

Rođena sam u Splitu gdje sam odrasla i školovala se. Avanturističkog duha i dinamične osobnosti, rano sam napustila roditeljski dom, u potrazi za novim učenjima i izazovima.

Moja sljedeća destinacija bila je Istra, točnije Pula, gdje živim i djelujem i danas. Razvijajući svoj privatni business, i iznimnim napretkom u istom, okvire svog poslovanja proširila sam i na prekooceanske zemlje. To mi je otvorilo mogućnost usavršavanja engleskog jezika, stjecanje kontakata, upoznavanje različitih kultura, te kroz rad s ljudima, razvijen osjećaj za psihologiju, što je od iznimne važnost za uspješno poslovanje u bilo kojem segmentu. Osim toga, izvrsno poznajem digitalni marketing. 

Ponosna sam majka sina koji mi je najveća podrška, motivacija i inspiracija u svakom novom, kako privatnom tako i poslovnom izazovu. 

Za posao agenta u posredovanju nekretninama odlučila sam se jer smatram da sam odgovorna, komunikativna, te sam dobar, ali nenametljivi trgovac koji je u stanju prepoznati želje i mogućnosti klijenta. 

Moj životni moto je :

 " DON'T STOP WHEN YOU 'RE TIRED , STOP WHEN YOU' RE DONE! 
M.M.
Dogma nekretnine koristi kolačiće (cookies) radi pružanja boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića možete kontrolirati i konfigurirati u Vašem web pregledniku. Za više informacija kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s korištenjem kolačića.

Pretraživanje