Vera Aničić Voditeljica segmenta niskoenergetskih objekata
Mobitel
091/225-0178
Pregledaj oglase
Govori
Pošalji upit

Biografija

Inženjer građevine s bogatim radnim iskustvom u struci i vođenju projekata. Tijekom godina, stekla sam značajno iskustvo u različitim građevinskim područjima, vještine u vođenja tima i postizala izvrsne rezultate.

Obnašala sam dužnost i u lokalnoj samoupravi, što mi je omogućilo da steknem dublji uvid u složenosti lokalnih projekata i regulativa. Kroz ovu ulogu, razvila sam sposobnost suradnje s različitim dionicima i pronalaženje održivih rješenja za izazove u građevinskoj industriji.

Ambiciozna sam i otvorena za nove tehnologije i inovacije, uvijek u potrazi za najnovijim trendovima i praksama u građevini. Dogma bira samo najbolje te je naš parner u izgradnji - Steco centar, priznati prozvođač montažnih kuća već više od 20 godina.

Svoju budućnost vidim u uspješnom timu Dogma, gdje želim surađivati s stručnjacima iz različitih područja i stvarati nove projekte niskoenergetske gradnje.
Tko želi imati niskoenergetski objekt bilo za stanovanje ili poslovne potrebe, tu sam za Vas.

 
Dogma nekretnine koristi kolačiće (cookies) radi pružanja boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića možete kontrolirati i konfigurirati u Vašem web pregledniku. Za više informacija kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s korištenjem kolačića.

Pretraživanje