Tamara Leja Katavić Asistent u posredovanju
Mobitel
091/539-6443
Pregledaj oglase
Govori
Pošalji upit

Biografija

Moje ime je Tamara, rođena sam u Slavonskom Brodu gdje sam završila osnovnu i srednju školu. Fakultete i magisterij sam završila u Londonu. Majka sam sina koji ima 14 godina.
Nakon dugo vremena provedenih u Londonu vratila sam se u Hrvatsku, točnije u Rovinj. U Londonu sam 15 godina radila u Ujedinjenim Narodima i u odvjetničkoj tvrtki što mi je donjelo veliko iskustvo u međuljudskim odnosima. Uvijek sam radila ono što volim.
O sebi bih rekla da sam iskrena, komunikativna i vrijedna osoba spremna pomoći i uvijek dati maksimum za svoje klijente.
Nekretnine su me uvijek zanimale, pratila sam to tržište i u Engleskoj, gdje sam i investirala. Posredovanje u nekretninama je veoma dinamičan i zanimljiv posao tako sam se odlučila okušati u toj sferi i u Hrvatskoj, točnije u Istri. Obratite mi se s povjerenjem za velike životne promjene u Vašem životu.
U slobodno vrijeme bavim se trčanjem i ronjenjem sa bocama.
Dogma nekretnine koristi kolačiće (cookies) radi pružanja boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića možete kontrolirati i konfigurirati u Vašem web pregledniku. Za više informacija kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s korištenjem kolačića.

Pretraživanje