Mato Magdić Asistent u posredovanju
Mobitel
091/607-5758
Pregledaj oglase
Govori
Pošalji upit

Biografija

Nakon iskustva koje sam stekao kroz razne poslove koji su uključivali rad sa klijentima, odlučio sam sve svoje znanje usmjeriti na prodaju nekretnina te sam se odlučio za agenciju Dogma nekretnine kao pouzdanu i iskusnu agenciju. Povjerenje stečeno iskustvom nas je naučilo da nismo samo popisivači nekretnina i klijenata,  nego da kroz individualni pristup i razumijevanje upoznajemo  vaše ciljeve, potrebe, ukuse i interese i uspješno ih usklađujemo.
Posredujemo diskretno i sistematično, poštivajući vaš dom, i cijeneći osobnost svakog klijenta, istovremeno primjenjujući svu imovinsko-pravnu regulativu.
Obratite mi se s povjerenjem i uvjerenjem da ću svu svoju energiju usmjeriti na Vas kako biste postali naš zadovoljan klijent.
Dogma nekretnine koristi kolačiće (cookies) radi pružanja boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića možete kontrolirati i konfigurirati u Vašem web pregledniku. Za više informacija kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s korištenjem kolačića.

Pretraživanje