Stefano Peruško Asistent u posredovanju
Mobitel
099/721-0395
Pregledaj oglase
Govori
Pošalji upit

Biografija

Cijelu karijeru proveo sam u radu sa ljudima i usko turistički povezanim djelatnostima, te se je iz toga izrodila ljubav prema radu sa nekretninama.
Iznimno sam svestrana i komunikativna osoba koja uvijek traži nove izazove i načine da bude bolja verzija sebe a samim time da pomognem i drugima u tome.
Zbog svojeg dugogodišnjeg iskustva u radu sa ljudima znam prepoznati tuđe želje i zamisli te kako ih pretvoriti u stvarnosti stoga sam savršen odabir za klijente koji su uz mene sigurni u jednoj od najvažnijih odluka u svojim životima a to je kupnja nekretnine o kojoj su uvijek maštali.
Svakodnevno korištenje stranih jezika dovelo me je do toga da izvrsno baratam engleskim a također se mogu sporazumijevati sa klijentima i na talijanskom jeziku.
Pozitivna sam osoba koja se bavi sportom te svaki slobodni trenutak volim iskoristi u prirodi te sa svojom obitelji i prijateljima.
Za sve zainteresirane klijente uvijek samo sam jedan poziv daleko.
Dogma nekretnine koristi kolačiće (cookies) radi pružanja boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića možete kontrolirati i konfigurirati u Vašem web pregledniku. Za više informacija kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s korištenjem kolačića.

Pretraživanje