Zdenka Gold Agent s licencom
Mobitel
098/353-968
Pregledaj oglase
Govori
Pošalji upit

Biografija

Rođena sam u Zagrebu, odrasla u Križevcima, a već nekoliko godina živim u Puli. Kao kćerka kapetana duge plovidbe obišla sam cijeli svijet na kontejnerskim brodovima i upoznala razne svjetske kulture. 
Nakon završenog Filozofskog fakulteta u Zagrebu počela sam se baviti filmskom produkcijom te su se filmovi iz moje produkcijske kuće Spiritus Movens Production vrlo brzo istaknuli na vodećim svjetskim filmskim festivalima poput onih u Cannesu, Berlinu i Veneciji. 
Uz vrlo dinamičan posao filmske producentice promijenila sam nemali broj adresa na kojima sam živjela, uvijek na liniji između Zagreba i Istre, a snimanja na kojima sam sudjelovala vodila su me kroz cijelu Hrvatsku, i šire, te sam na taj način upoznala najskrivenije kutke Lijepe naše i najizazovnije nekretnine u traganju za neponovljivim lokacijama za filmska snimanja te sam stekla mnoga poznanstva.
Nekretnine su oduvijek moja skrivena strast koju sam dolaskom u Dogma nekretnine odlučila izvući iz ormara i pružiti joj priliku da se razbukta.
Na svojoj sam koži iskusila prodaju i kupovinu stanova i kuća u nekoliko navrata i vrlo dobro znam koliko ta životna odluka i akcija mogu biti iznimno stresni. Uz moj profesionalni, a istovremeno za klijente opušteni, pristup sigurno ću vas voditi kroz proces pronalaska vašeg novog sretnog mjesta - od odabira savršene nekretnine do finalizacije uspješne transakcije.
Dogma nekretnine koristi kolačiće (cookies) radi pružanja boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića možete kontrolirati i konfigurirati u Vašem web pregledniku. Za više informacija kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s korištenjem kolačića.

Pretraživanje