Kornelija Hadžić Asistent u posredovanju
Mobitel
097/656-2720
Pregledaj oglase
Govori
Pošalji upit

Biografija

S gotovo desetljećem iskustva na lokalnom i međunarodnom tržištu, Vaš sam pouzdani partner u svijetu nekretnina. Moje iskustvo u prodaji, marketingu i kao talent scout unaprijedilo je moje vještine, što me čini dinamičnim profesionalcem posvećenim izvrsnosti.

Uspješno sam vodila timove ljudi do uspjeha, pokazujući svoju sposobnost stvaranja novih partnerstava i prilagođavanja rješenja za ispunjavanje jedinstvenih potreba klijenata. To je rezultiralo uspostavom kvalitetnih odnosa s klijentima, što je potvrda moje predanosti.

Danas, kao agent za nekretnine, koristim svoje bogato iskustvo kako bih se istaknula u transakcijama nekretninama, s posebnim afinitetom prema luksuznim nekretninama. Moj je cilj učiniti Vaše putovanje nekretninama besprijekornim i ugodnim.

Moja predanost izvrsnosti proteže se na kontinuirano ulaganje u znanje. Dodatno usavršavam svoje vještine u prodaji i marketingu. Vjerujem da treba biti informiran o razvoju tržišta nekretnina kako bih Vam ponudila najbolju uslugu.

Moj profesionalni background nadopunjen je iskustvom u sportu, posebice borilačkim vještinama i fitnessu. Ta su mi iskustva usadila snažan osjećaj discipline i odlučnosti.

Ja sam više od samog agenta za nekretnine; Ja sam dokaz predanosti, kontinuiranog učenja i prihvaćanja growth mindset-a. Krenimo zajedno na Vaše putovanje nekretninama, a ja ću Vam pomoći pronaći svoju luksuznu nekretninu iz snova.
 
Dogma nekretnine koristi kolačiće (cookies) radi pružanja boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića možete kontrolirati i konfigurirati u Vašem web pregledniku. Za više informacija kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s korištenjem kolačića.

Pretraživanje