Mirko Šoštarić Asistent u posredovanju
Mobitel
095/198-1686
Pregledaj oglase
Pošalji upit

Biografija

Dinamičnost posla, stalni izazovi i obilje mogućnosti su ono što me je potaknulo da se pridružim sektoru prometa nekretnina, u kojem sam odgovoran za direktnu prodaju i posredovanje između prodavatelja i kupaca. Tijekom 26 godina rada stekao sam bogato iskustvo u radu s klijentima i direktnoj prodaji razvio sam snažne komunikacijske vještine koje koristim u svakodnevnom radu s klijentima. U procesu posredovanja u prometu nekretnina  aktivno surađujem s pravnim stručnjacima, bankama kako bih osigurao jednostavnost u procesu kupoprodaje. U komunikaciji s klijentima težim razumijevanju njihovih potreba kako bi im pružio najbolje moguće usluge.

Rođen sam u Rijeci 1977. godine gdje sam i završio svoje obrazovanje. U slobodno vrijeme bavim se glazbom gdje sam aktivni član Limene glazbe Trsat. Uz muziku rekreativno se bavim sportom, a većinu slobodnog vremena provodim s obitelji.
Dogma nekretnine koristi kolačiće (cookies) radi pružanja boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića možete kontrolirati i konfigurirati u Vašem web pregledniku. Za više informacija kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s korištenjem kolačića.

Pretraživanje