Leonida Meglaj Agent s licencom
Mobitel
095/905-9898
Pregledaj oglase
Govori
Pošalji upit

Biografija

Moje ime je Leonida Meglaj, licencirana sam agentica posredovanja u prometu nekretninama, koja se nakon dvadesetogodišnjeg iskustva u industriji ljepote te mnogobrojnih poslovnih putovanja po svijetu, odlučila na još veći izazov, a to je u potpunosti promijeniti način života te ponovno učiti i razvijati se u vrlo ozbiljnom poslovnom okruženju.

Bila je to svojevrsna životna prekretnica koja se ispostavila pravilnim odabirom.

U trenutku odabira, kao početnik tražila sam agenciju koja će mi biti dobar vjetar u leđa, a to sam pronašla upravo u Dogmi.

Vjerujem u osobni odnos prema klijentima, važne su mi njihove individualne potrebe i trudim se stvoriti povjerenje pa nije rijetkost da mi klijenti postanu i vrlo dragi prijatelji budući da u meni nađu oslonac za pomoć pri rješavanju i donošenju važnih životnih odluka. Nikada mi nije bilo strano raditi s ljudima iz cijeloga svijeta pa se vrlo često nalazim u situacijama da mijenjam jezike iz razgovora u razgovor. Volim tu dinamiku!

Ulagati u nekretnine vrlo je važan i životno ozbiljan potez pa smatram da je pritom krucijalno imati dobru podršku i zato sam jako zadovoljna jer u Dogmi imam sigurnog partnera za sve moje klijente. Uz takav vjetar u leđa kupoprodajni proces ne može proći drugačije nego “stress- free” te mi se slobodno obratite s povjerenjem.

Dogma nekretnine koristi kolačiće (cookies) radi pružanja boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića možete kontrolirati i konfigurirati u Vašem web pregledniku. Za više informacija kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s korištenjem kolačića.

Pretraživanje