Claudio Mezzalira Agent s licencom
Mobitel
099/285-7323
Pregledaj oglase
Govori
Pošalji upit

Biografija

Već dugi niz godina aktivan sam u svijetu nekretnina. 
S obzirom na to da živim u atraktivnoj turističkoj destinaciji, kontinuirano pratim tržište i razvoj turizma. Ljubav prema nekretninama naslijedio sam od obitelj, zajedno s kojom se dugi niz godina bavim iznajmljivanjem turističkog smještaja. Sada, nakon višegodišnjeg  iskustva i predanog rada, spreman sam ta ista iskustva i znanja dati na uslugu svojim klijentima i pomoći im pri donošenju jedne od najvažnijih životnih odluka.
Veoma sam otvorena i komunikativna osoba te poslu pristupam s maksimalnom profesionalnošću. Budući da moja motivacija počiva na poslovnim izazovima i želji za stalnim usavršavanjem, svoju karijeru odlučio sam graditi u najvećoj agenciji za nekretnine u Hrvatskoj. 
Želje, očekivanja i vizije klijenata služe mi kao vodilja kako bih njihove snove pretvorio u stvarnost, a njihovo visoko zadovoljstvo moj je glavni cilj i izazov.
 
Dogma nekretnine koristi kolačiće (cookies) radi pružanja boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića možete kontrolirati i konfigurirati u Vašem web pregledniku. Za više informacija kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s korištenjem kolačića.

Pretraživanje