Mirela Lončar Asistent u posredovanju
Mobitel
091/605-6935
Pregledaj oglase
Govori
Pošalji upit

Biografija

Nakon višegodišnjeg iskustva i rada u različitim poslovnim okruženjima, shvatila sam da se najbolje pronalazim u poslovno dinamičnoj okolini koja pozitivno utječe na mene i stapa se s mojim karakterom. Sve to sam pronašla u poslu agenta za nekretnine, jer se tu osjećam slobodno slijediti moju težnju za izvrsnošću.

Prodaja ili traženje idealne nekretnine može biti vrlo zahtjevno. Stoga ja odgovorno pristupam svakom izazovu i nastojim prepoznati koje su individualne potrebe klijenata te samim time stvoriti prostor za zdravu i pozitivnu poslovnu suradnju.

Željela bih da mi se potencijalni klijenti obraćaju s povjerenjem i bez ustručavanja. Kupnja ili prodaja nekretnine je ozbiljan trenutak u životu te je potrebno imati podršku, kako ozbiljne i odgovorne agencije, tako i pouzdanog agenta prilikom realizacije kupoprodaje nekretnine.

Slobodno mi se obratite, tu sam za Vas. Za bilo kakva pitanja stojim na raspolaganju.

 

Dogma nekretnine koristi kolačiće (cookies) radi pružanja boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića možete kontrolirati i konfigurirati u Vašem web pregledniku. Za više informacija kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s korištenjem kolačića.

Pretraživanje