Nives Ivković Asistent u posredovanju
Mobitel
095/399-5519
Pregledaj oglase
Govori
Pošalji upit

Biografija

Najvažnije komponente u radu za mene su povjerenje, izvrsnost i empatija.
Svakog klijenta stavljam na prvo mjesto i garantiram maksimalnu posvećenost i ugodnu atmosferu. Važno mi je da je klijent u svakom segmentu apsolutno zadovoljan vezano uz pronalazak ili prodaju svoje nekretnine i za mene je imperativ detaljan i personaliziran pristup.
Veliki izazov je mojim klijentima pronaći odgovarajuću nekretninu bilo da se radi o lijepoj parceli gdje će biti maslinici ili pak o luksuznom penthouseu modernog interijera, promišljene tlocrtne dispozicije, kvalitetne gradnje i najnovijih tehnoloških rješenja.
Svijet nekretnina uvijek me zanimao a posebno interesantna su mi inventivna arhitektonska rješenja, uređenje interijera, novi građevni materijali, trendovi i utjecaj geopolitičkih okolnosti na tržište nekretnina.
U ovom poslu zaista sam pronašla sebe.
Završila sam Ekonomski fakultet u Zagrebu summa sum laude i nastavljam obrazovanje u statusu doktorskog studenta. Urednik sam u znanstvenom časopisu a bavim se i pisanjem znanstvenih radova i slikanjem. U slobodno vrijeme volim pročitati dobru knjigu, otići u kazalište ili u šetnju prirodom sa svojim psom.
Obratite mi se s povjerenjem kako bih svojim znanjem i iskustvom doprinijela donošenju jedne od Vaših najvažnijih životnih odluka.
 
Dogma nekretnine koristi kolačiće (cookies) radi pružanja boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića možete kontrolirati i konfigurirati u Vašem web pregledniku. Za više informacija kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s korištenjem kolačića.

Pretraživanje