Margareta Ukotić Agent s licencom
Mobitel
098/725-006, 098/160-3826
Pregledaj oglase
Govori
Pošalji upit

Biografija

U životu sam uvijek imala plan, no život se dogodi i ide svojim tijekom i svojim razlogom. Naučila sam da se najbolje stvari dogode neplanirano. Tako me je i svijet nekretnina privukao i ideja o prodavanju nekretnina dogodila se spontano, tražeći baš onu savršenu nekretninu za svoju obitelj. Priliku za ostvarenje i osobni razvoj u sasvim novom okruženju pružila mi je Dogma.
Završila sam Ekonomski fakultet smjer financijski management 2004. godine i karijeru sam nastavila na području ekonomije, a kasnije bankarstva. Od 2014. godine sam vlasnica obrta, te vjerujem u cjeloživotno učenje i obrazovanje.
Ukoliko mi pružite priliku, moja upornost sigurno će Vam pomoći da ostvarite svoje snove i da pronađem savršenu nekretninu baš za Vas.
Ako i Vi imate plan, a dogodi Vam se život, zajedno možemo ostvariti Vaše snove.
Dogma nekretnine koristi kolačiće (cookies) radi pružanja boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića možete kontrolirati i konfigurirati u Vašem web pregledniku. Za više informacija kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s korištenjem kolačića.

Pretraživanje