Nelica Arsenijević Asistent u posredovanju
Mobitel
091/925-4809
Pregledaj oglase
Govori
Pošalji upit

Biografija

Rođena sam u Rijeci gdje sam završila osnovnu i srednju školu. Od malena sam u poslu turističkog najma i kontakta s ljudima zbog obiteljskih veza s otokom Krkom. Nakon završene škole, započinjem s radom u maloprodaji gdje stječem vještine i znanja za uspješno obavljanje posla. Nakon 30 godina radnog iskustva okrećem novu stranicu i ulazim u posao s nekretninama. Raditi poduzetan posao u dinamičnom okruženju bio je moj prirodni slijed ambicija i izazova. Smatram se odgovornom osobom i tako pristupam svakom zainteresiranom kupcu. Spremno i s entuzijazmom odgovaram na želje i potrebe prodavača i kupaca u namjeri odabira vašeg budućeg doma ili bilo koje druge nekretnine.
Svoje slobodno vrijeme volim provoditi sa svojom obitelji na raznim izletima upotpunjenim sportskim aktivnostima, odlasku u kazalište i druženju s prijateljima.
Želite li kupiti, prodati ili iznajmiti nekretninu obratite mi se s punim povjerenjem.
Dogma nekretnine koristi kolačiće (cookies) radi pružanja boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića možete kontrolirati i konfigurirati u Vašem web pregledniku. Za više informacija kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s korištenjem kolačića.

Pretraživanje