Filip Adžić Asistent u posredovanju
Mobitel
0998383110
Pregledaj oglase
Govori
Pošalji upit

Biografija

Nakon završenog fakulteta i traženja samog sebe u poslovnom svijetu, pronašao sam se u nekretninama. U svim prijašnjim poslovima imao sam povezanost za prodajom, te mi je posao agenta za nekretnine omogućio i prodaju i istraživanje tržišta, te blisku komunikaciju s klijentima.
Kupovina nekretnine je najveća kupovina koju čovjek može raditi, zato je za taj potez važno imati osobu od povjerenja koja će uvijek biti tu za Vas. U Dogmi sam naučio sve što kupac i prodavač trebaju znati o nekretninama. Sukladno znanju koje sam stekao kao agent, želim svojim sadašnjim i budućim klijentima omogućiti kupovinu nekretnine bez stresa i sa punom podrškom. Obratite mi se s punim povjerenjem, kako bi Vam pomogao u pronalasku Vaše buduće nekretnine sukladno Vašim mogućnostima i željama. Acta, non verba!
 
Dogma nekretnine koristi kolačiće (cookies) radi pružanja boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića možete kontrolirati i konfigurirati u Vašem web pregledniku. Za više informacija kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s korištenjem kolačića.

Pretraživanje