Haris Dervišbegović Suradnik za tržište Bosne i Hercegovine
Telefon
+387 61 319 893
Pregledaj oglase
Govori
Pošalji upit

Biografija

Moje ime je Haris Dervišbegović, voditelj sam segmenta novogradnje, procjenitelj nekretnina i iskusni agent prodaje. Diplomirao sam marketing menadžment na Ekonomskom fakultetu u Sarajevu, a od juna 2020. godine postigao sam značajnu prekretnicu stekavši cijenjenu titulu priznatog europskog procjenitelja (REV), čime sam na najbolji način pokazao svoju posvećenost da ostanem na čelu industrijskih standarda i stručnosti.

Posjedujem izvrsne sposobnosti u prodaji, te investicionim nekretninama i procjenama. Ova znanja, usavršena kroz godine praktičnog iskustva, pozicionirala su me kao pouzdanog savjetnika i konsultanta i za najsloženijie tipove transakcija i/ili procjene nekretnina.

Pored moje ekspertize na tržištu nekretnina, tečno govorim engleski jezik. Izvan profesionalnog domena, strastveni sam fudbalski entuzijasta i aktivan sportista. Srce mi pripada FK Željezničar, gdje moja strast prema sportu odražava i moju posvećenost poslu.

Moja želja je da nastavim podizati standarde unutar našeg tima i industrije u cjelini, kako bi predstavljao primjer izvrsnosti u svijetu procjene i prodaje nekretnina na našim prostorima.
Dogma nekretnine koristi kolačiće (cookies) radi pružanja boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića možete kontrolirati i konfigurirati u Vašem web pregledniku. Za više informacija kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s korištenjem kolačića.

Pretraživanje